Prin utilizarea oricărei părți a site-ului www.narma-auto-import-export.ro, acceptați automat toate regulile actuale de utilizare.

Utilizatorilor li se cere să citească regulile de utilizare, și se consideră că vizitatorii site – ului www.narma-auto-import-export.ro, sau orice parte a acesteia, în orice moment să se întâlnească cu normele în vigoare, și că ei le înțeleg complet.

Nicio parte a site-ului www.narma-auto-import-export.ro nu ar trebui utilizată în scopuri ilegale, nici pentru promovarea acesteia.

Compania Narma Auto Import Export SRL oferă vizitatorilor intenția de a folosi conținutul site-ului www.narma-auto-import-export.ro. Toți vizitatorii au dreptul să utilizeze gratuit conținutul site-ului www.narma-auto-import-export.ro, cu excepția cazului în care încalcă condițiile de utilizare.

Site-ul www.narma-auto-import-export.ro este alcătuit din conținut propriu, conținut și agenți de publicitate, conținut gratuit, conținut creat de vizitatori și linkuri către site-uri externe.

www.narma-auto-import-export.ro publică conținutul cu bună-credință. Folosiți întregul conținut al site-ului www.narma-auto-import-export.ro pe propriul risc, iar Narma Auto Import Export SRL nu poate fi tras la răspundere pentru eventualele daune rezultate în urma utilizării.

Accesul la site-ul www.narma-auto-import-export.ro și întregul său conținut sunt permise persoanelor de orice vârstă.

Narma Auto Import Export SRL stabilește drepturile de autor asupra întregului său conținut (materiale textuale, vizuale și audio, baze de date și cod de program). Utilizarea neautorizată a oricărei părți a site-ului este considerată o încălcare a dreptului de autor al site-ului www.narma-auto-import-export.ro și este supusă unui proces.

Utilizarea neautorizată a oricărei părți a site-ului fără permisiunea proprietarului drepturilor de autor (Narma Auto Import Export SRL, parteneri, utilizatori …) este considerată o încălcare a drepturilor de autor și este supusă unui proces.

Dacă sunteți de părere că site – ul www.narma-auto-import-export.ro încălcat drepturile de autor, cazul va fi considerat instantaneu, iar conținutul problematic va fi eliminat imediat după eventuala stabilire.

Narma Auto Import Export SRL anunță link-urile de pe www.narma-auto-import-export.ro cu bună credință și nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul din afara portalului.

Narma Auto Import Export SRL se angajează să protejeze confidențialitatea utilizatorilor site – ului, cu excepția cazului în cazul unor încălcări grave www.narma-auto-import-export.ro site – ul, sau activitățile ilegale ale utilizatorilor.

Narma Auto Import Export SRL își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza periodic regulile de pe www.narma-auto-import-export.ro fără notificare. Utilizatorii pot fi informati asupra modificarilor si actualizarilor importante de pe site-ul www.narma-auto-import-export.ro prin e-mail sau prin postarile de pe site.